20 Haziran 2007 Çarşamba

umutcuk


Canım kardeşim doktor oldu.Hernekadar yanında olup bu sevinci onunla paylaşamasamda onun adına çok mutluyum.Yıllarca verdiği eğitim kavgasının bu roundunuda başarıyla tamamladı.


Umut yıllar yıllar önce ilkokul 5. sınıfta anadolu lisesine hazırlanırkende tam bir inekti.Dershane sınavlarında hep 1. olurdu.Bende fena değildim aslında ilk 10'a mutlaka girerdim ama tabi ailem herzaman umut'u örnek gösterirdi.Birgün babam umut'a 'getir bakalım test kitabını' dedi.Umut odaya geri geldiğinde devrilcek gibiydi.Bende sadece 30x30 diye bir test kitabı varken umutta 30x30 un yanısıra nerdeyse 10 test kitabı daha vardı.Ama kucağında taşıyamayacak kadar çelimsizdi.Hani yemek yemeyen çocukların aklı çalışmazdı?Sanırım buda bi kandırmacaydı...Neyse.

Hernekadar yıllarca umut bana örnek gösterildiysede ben kafamın dikine gidip onu hiiiç örnek almadım.Nedense:))

Ama asıl güzel olanda buydu işte ,o benim kardeşimdi ve ben onun başarılarıyla belkide daha çok mutlu oldum.Tıpkı şimdi olduğu gibi.


Umarım hayat sana sunmamış olduğu ama senin gerçekten layık olduğun bütün güzellikleri halen saklıyordur.Ve umarım bunlar bir bir seni bulur.


Canım kerdeşim hep mutlu ol, hep böyle başarılı ol .


Seni çok özledimve seni çok çok ama çok seviyorum.

2 yorum:

Umut DURAK dedi ki...

Acayip duygulandım. Saolasın cancazım.

tunay dedi ki...

Herzaman kalbimin en kıymetlilerinden birisin,bunlar gercekten seni hüzüne boğmak için değil,sen daha nice nice güzellikleri hakediyosun.Senin gibi bir kardeşim olduğu için çok şanslıyım ben,tabi sende:P

güzel insan seni:)))Duygusal maymunum benim:D